HOME EN

Wat wil je bereiken?

Ontdekken wat je wenst, zakelijk of privé? Doorbreken wat je tegenhoudt? Fris, fit en ‘up to speed’ zijn? Inspirerend en capabel? In balans? Hier en nu? Financieel gezond?

Beweging bereik je door energie op te wekken en in te zetten. Mentaal, emotioneel, fysiek, financieel en spiritueel. Je weg te creëren en te gaan, stap voor stap, van wens tot werkelijkheid. Of het nu individueel is, samen met je businesspartner, als team of organisatie.

Ik ben Gerard van der Made (1968). Made to inspire. Mensen en organisaties omschrijven mij als origineel, energiek, creatief en deskundig. Ik werk vanuit vier basisvragen, de Methode Van der Made. Ik breng spirit in business omdat ik houd van resultaat.

Coach, sinds 1980

Mijn eerste coachervaringen waren op het schoolplein. Bij liefdesverdriet, bij onderling gedoe of als het thuis wat minder ging, werd ik erbij gehaald. Pas later besefte ik dat intuïtieve wijsheid, gefocuste aandacht en creatieve oplossingsgerichtheid talenten zijn. Ze vormen het fundament voor wat ik later in opleiding ‘een open basishouding’ leerde noemen.

Trainer, sinds 1986

Mijn eerste training gaf ik als ‘doza’ (donderdagavond- en zaterdaghulp) in het kader van een vakantieklus. Maak van een groep scholieren en studenten een gericht en succesvol team. De training had effect. Het teamplezier spatte er die zomer vanaf en de omzet van V&D’s Schoolcampus schoot omhoog. Geen benul nog dat dit een stepping stone in mijn persoonlijke ontwikkeling en professionele carrière zou betekenen.

Spreker, sinds 1977

Mijn eerste presentatie gaf ik thuis. Als kind vond ik het heerlijk m’n kamer tot theater om te bouwen en voorstellingen te geven waarbij ik complete sketches en speeches reproduceerde. Spreekbeurten vond ik doodeng en opwindend tegelijkertijd. Later, tijdens mijn studie, genoot ik van de oefeningen in retorica.

Ondernemer, sinds 2004

Mijn 10.000 uren heb ik inmiddels meermalen gemaakt. Als coach heb ik de afgelopen veertien jaar honderden mensen, in het bijzonder bestuurders, leden van directieteams, managers en ondernemers, geholpen. Als trainer en spreker heb ik duizenden mensen geïnspireerd.

Met onverminderd enthousiasme en heel wat meer kennis en ervaring dan toen doe ik wat van jongs af aan al in me zit. Mensen, teams en organisaties leuker en slimmer maken, zodat hun werk zinvoller en hun resultaten beter worden. Ik vind het heerlijk om bij te dragen aan de juiste richting, nieuwe vaart en energie.

Icon Lees Meer Lees meer...

Vier basis-vragen

Met onze basisvragen en ons testboek op maat brengen we teams en situaties snel in kaart. Werken aan een team combineren we met werken aan de individuele teamleden. Dit doen we met een eigen theoretisch kader dat helder en makkelijk toepasbaar is.

Dat werkt!

Methode van der made

Via theologie, geschiedenis en klaslokaal, een veelvoud aan training en coaching. Vanuit de praktijk. Resultaatgericht en getoetst in 10.000 en meer vlieguren.

Gericht op mentale vrijheid en onafhankelijkheid. Op de ontwikkeling van emotionele intelligentie en het ontdekken van de kracht die maakt dat je jezelf, stap voor stap, toe kunt staan jezelf te zijn. In business, in life.

Met de Methode Van der Made bouw je aan je eigen levensstijl, aan leiderschap van binnenuit, een team dat werkt, een organisatie die levert. Je werkt aan een stevige basis om vrij, fit en succesvol te kunnen werken en leven.

De basis bepaalt de top. Fysieke beweging stimuleert het brein. Emotionele beweging heft blokkaden op. Spirituele beweging brengt je tot de kern. Financiële beweging maakt dromen tastbaar. De Methode Van der Made is gefundeerd op de energie die je opwekt vanuit de synergie van totale intelligentie.

Energie die je aanwendt:
1. voor effectieve ontwikkeling.
Manage Yourself
2. om te richten en verbinden.
Lead Others
3. om het -maatschappelijk- verschil te maken.
Unleash Full Potential

Totale intelligentie

Wij geloven dat er wijsheid aanwezig is in ieder individu, in ieder team en in iedere organisatie. Daarom richten we ons erop die te zoeken en aan te boren.

Waarom zouden we geen gebruik maken van alle mogelijkheden? In de Methode Van der Made staat de synergie centraal die ontstaat in het verbinden van mentale fitheid met emotionele-, spirituele en fysieke intelligentie. Waarbij fysieke intelligentie voor ons een fit lichaam betekent en het dus ook over voeding, energie en zelfs financiële fitheid gaat.

Hele praktische intelligentie en wijsheid die tot resultaten leidt. Via oefening in aandacht, werken met spanning en ontspanning, focus en flow. In business, in life.

Icon Lees Meer Lees meer...

Jolande & Gerard

Wij zijn Gerard en Jolande van der Made. We houden van ontwikkeling en resultaat. Inspiratie, organisatie en realisatie. Daarin vullen we elkaar mooi aan. Onze klanten beschrijven ons als betrouwbaar, betrokken en origineel. Daar zijn we trots op.

In onze aanpak staat ‘slim werken’ centraal. Daarom focussen we op mentale fitheid en het benutten van alle intelligenties. We zijn ervan overtuigd dat groei het snelst gaat wanneer alle elementen die leiden tot innovatie en succes op een natuurlijke wijze in verbinding staan. Dus werken we op individueel, team en organisatieniveau.

Privé zijn wonen, werken en leven voor ons met elkaar verstrengeld. We houden evenveel van de stad als van het bos. Trends fascineren ons, zeker waar ze leiderschap, business en happiness raken. Je kunt ons vinden in een museum, gebogen over de wereldkaart, aan tafel in een gezellig café, onderuitgezakt in het filmhuis of ergens onderweg met de wandelschoenen aan.

Je kunt ons vaak gemakkelijk bereiken. Via app, mail of telefoon. Je bent van harte welkom!

Referenties


“Geloof in jezelf”
Peter van den Hoogenband

[in] Meer referenties op LinkedIn

[wpgmza id=”1″]